» Instellingen

» Assortiment

Zorginstellingen

Al meer dan 30 jaar leveren wij Aardappelen, Groente en Fruit op maat aan diverse Zorginstellingen in Nederland.

En met op maat bedoelen wij ook echt op maat. Want of u van een product nou 50 gram of 198,9 kilo nodig hebt; wij zorgen ervoor. Afgepast bestellen betekent minder derving, zo bespaart u al op uw inkoop.

Als u als zorg instelling heeft gekozen voor bijvoorbeeld diepvries maaltijden voor uw bewoners of patiënten dan is het misschien wel een idee om verse rauwkostsalades of fruitsalades bij de maaltijd te serveren. Wij kunnen dit geheel verzorgen met ons uitgebreide assortiment Verse Rauwkost-salades en Vers Fruitsalades, kant en klaar geportioneerd en dagelijks vers. Dit kan bijna in elke gewenste samenstelling en in elke gewenste hoeveelheid. Onze verpakkingsmogelijkheden zijn zeer divers (zie foto).

Porty verpakkingen leveren wij al vanaf € 0,38 per stuk

                     

Wat dacht u van een zakje met verse appelpartjes van 80 of 100 gram (geschild of met schil), deze kunt u ook prima verstrekken bij de broodmaaltijd of als tussendoortje, maar met een fruitspiesje of half meloentje gevuld maakt u pas echt vrienden.

U ziet dat u met ons assortiment de nodige variaties kunt bieden voor de broodnodige vitamines.

Natuurlijk kunt u al onze producten ook in grootverpakking bestellen zodat u deze alleen nog maar zelf hoeft te portioneren.

 

Contact

b.v. Otten AGF
Prinsenweide 41-51
7317 BB Apeldoorn

Tel. 055-5214000
Fax: 055-5224688
Mail: info@ottenagf.nl