» Aardappelen

Aardappelen

Aardappelen, een vak apart

Elk ras aardappelen heeft zijn bijzonderheden, dus vinden wij dat je deze productgroep ook zo moet behandelen.

Daarom hebben wij voor elk doel een eigen Ras, 

De agria's om te koken, want dit is een prachtige goudgele bloemige aardappel die wij u gegarandeerd het gehele jaar kunnen leveren.

De Nicola aardappel is bij ons favoriet als het gaat om te bakken, want deze blijft steviger dan de agria's waardoor hij tijdens het bakken niet verkruimelt. In de korte periode dat er geen nicola's beschikbaar zijn zoeken wij voor u rassen met vergelijkbare eigenschappen.

Dan hebben wij ook nog de Frieslanders (deze betrekken wij van een lokale teler). Het perfecte ras om een mooie blanke puree mee te maken en hij is ook zeer geschikt voor de diverse stampotten.

Tevens hebben wij nog echte kriel aardappeltjes (over het algemeen van het ras Nicola), die smaken zoals krieltjes moeten smaken. Wij kunnen deze voor u schrappen, maar wij kunnen ze ook alleen wassen waardoor u ze (zonder zand) in de schil kunt bereiden.

Ook kunt u bij ons terecht voor allerlei import aardappelen zoals, Roseval, Truffel aardappels, Amadine, Charlotte en Zoete Aardappelen

Deze verwerken wij ook in diverse varianten, zoals blokjes, partjes, schijfjes en reepjes in diverse diktes zowel met als zonder schil.

                                   

Het inkopen van onze aardappelen hebben wij uitbesteed aan een gerenomeerd bedrijf dat al meer dan 50 jaar in de aardappelhandel zit.

 

Contact

b.v. Otten AGF
Prinsenweide 41-51
7317 BB Apeldoorn

Tel. 055-5214000
Fax: 055-5224688
Mail: info@ottenagf.nl